Orvosi Ügyelet

Július havi orvosi ügyeleti beosztás
LAKOSSÁGI FÓRUM

A Településképi Arculati Kézikönyv és településképi rendelet elkészítésével kapcsolatban
Álláspályázat

Mesesziget Óvoda - óvodapedagógus
Szelektív hulladékgyűjtés

A sárga zsákok szállítása 2017. július 11., augusztus 8. és szeptember 5-én történik.
MEGHÍVÓ

Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. május 31-én (szerda) 15 órakor az önkormányzat helyiségében ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
Küldöttgyűlési meghívó

2017. április 25.
Green Exercise projekt — Aktívan a természetben!

Az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság vezette konzorcium egymillió euro értékű fejlesztési forrást használ fel kilenc zöld park, és egy szálláshely létrehozása mellett a szlovén-magyar határtérség ökoturisztikai szolgáltatásainak komplex fejlesztésére. A fejlesztések az egészséges életmód, a mozgás fókuszba állításával a turizmus élénkülését és a helyben élők életminőségének javulását egyaránt szolgálni fogják.
Meghívó

Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. február 15-én (szerda) 15órakor az önkormányzat helyiségében ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
Tájékoztató

A Vas Megyei Kormányhivatal Szentgotthárdi Járási Hivatala települési ügysegédjének ügyfélfogadási idejének 2017. február 1. napjától történő változásáról
Közmeghallgatás

Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. november 22. napján (kedd) 15.00 órai kezdettel az önkormányzati Koordinációs épület tetőterének információs központjában tartandó testületi ülésén KÖZMEGHALLGATÁST tart. Tisztelettel várják a község lakosságát, a helyben érdekelt szervezetek képviselőit, hogy kérdéseiket, közérdekű javaslataikat tegyék fel a közmeghallgatáson.